El diumenge 10 de maig s’ha celebrat la 10ª edició de la Marxa Popular BTT de Vilablareix – Desnivell 1000. Va ser tot un nou èxit de participació. El temps va acompanyar i tant grans com petits van poder disfrutar pedalant.

Gràcies a tots els que vau participar i els que vau col.laborar!!!

[custom_title title_text=”Les inscripcions – recollida de dorsals”]

Com és habitual, ja a primera hora del matí es va començar a veure moviment a les taules de la organització per la recollida dels dorsals, amb les inscripcions ja tancada de feia uns dies. Es van superar totes les previsions i això va fer que la organització hagués de tancar les inscripcions uns dies abans del previst, no podent fer la inscripció el mateix dia de la cursa com és habitual. També es podia recollir el seu dorsal uns dies abans de la cursa, i així ja poder venir preparat des de casa. El dia es preveia amb sol.

[custom_title title_text=”La sortida”]

Més de 500 corredors, entre grans i petits, van pendre la sortida. Es van fer dos recorreguts, un de 21 km i l’altre de 33 km. Va ser tot un èxit de participació, essent una de les curses de BTT més destacades de la provincia de Girona i ja consolidada com a cita obligada al calendari de marxes populars

Uns primers kilòmetres en comú pels dos circuits per rodar i estirar el grup. El circuit llarg tenia els 10 primers kilòmetres més per pista ample i físicament més exigent. A continuació s’ajuntava amb el recorregut de la volta curt, 20 km que eren més corriols i pistes amés amples de pujada.

[custom_title title_text=”Avituallaments”]

En el recorregut es van preparar dos avituallament, on s’oferia aigua, refrescs, pastes, fruita i llaminadures, que va servir per recuperar forces. La volta llarga tenia 2 avituallaments, el primer situat al km 10 aprox. i el segona al km 20 aprox. Aquest segon era comú pels dos recorreguts, estant situat al km 11 aprox. pels de la volta curta.

[custom_title title_text=”A l’arribada”]
A l’arribada ja estava tot a punt per rebre els corredors. L’organització va preparar una botifarrada que tothom en va poder gaudir. Els corredors van rebre, a banda de l’esmorzar, un mallot commemoratiu d’aquesta edició de la marxa.

I els que van ser més afortunats es van poder endur un dels més de 100 regals que es van sortejar, estades en cases rurals, nits d’hotel, dinars, una bicicleta, …

[custom_title title_text=”La propina”]

I com no! Any rere any la organització ha intentat que els corredors disposin dels millors serveis que es puguin oferir dins d’un esdeveniment esportiu. Un any més el servei de massatges, va tornar a ser un èxit.

Els corredors també van disposar de servei de dutxes i de neteja bicicletes.

[custom_title title_text=”Agraïments”]

El Club Ciclista Vilablareix, colla BTT 3xHora, volem agrair la col·laboració d’amics, familiars, associacions, institucions, patrocinadors, col·laboradors i particulars en la organització d’aquesta cursa. També especialment als corredors per la vostra assistència i les vostres opinions. Sense tots vosaltres aquesta cursa no seria possible.