El diumenge 9 de maig s’ha celebrat la 9ª edició de la Marxa Popular BTT de Vilablareix – Desnivell 1000. Va ser tot un nou èxit de participació. El temps va acompanyar i tant grans com petits van poder disfrutar pedalant.

Gràcies a tots els que vau participar i els que vau col.laborar!!!

[custom_title title_text=”Les inscripcions”]

Com a novetat d’aquesta edició de la marxa, qui va fer la inscripció anticipada on-line podia recollir el seu dorsal el dia abans de la cursa, i així l’endemà ja poder venir preparat des de casa.

Com és habitual, ja a primera hora del matí es va començar a veure moviment a les taules d’inscripcions, i això era molt bona senyal. Toi i que va caure un bon reixadet només va servir per treure la pols dels camins. El dia es preveia amb sol.

[custom_title title_text=”La Sortida”]

Després d’una sortida en falç, 525 corredors, entre grans i petits, van prendre la sortida. Es van fer dos recorreguts, un de 25 km i l’altre de 33 km. Va ser tot un èxit de participació, essent una de les curses de BTT més destacades de la província de Girona i ja consolidada com a cita obligada al calendari de marxes populars.

Els dos circuits eren majoritàriament corriols, amb pujades per pista més ample i uns primers kilòmetres per rodar i estirar el grup.

[custom_title title_text=”Avituallaments”]

En el recorregut es van preparar dos avituallament, on s’oferia aigua, refrescs, pastes, fruita i llaminadures, que va servir per recuperar forces. La volta llarga tenia 2 avituallaments, el primer situat al km 13 aprox. i el segona al km 25 aprox. Aquest segon era comú pels dos recorreguts, estant situat al km 15 aprox. pels de la volta curta.

[custom_title title_text=”Volta Infantil”]

Els més petits de la casa, una trentena, també van tenir el seu recorregut. Un circuit de 9 km pel més grandets i un de 4,5 km pes més menuts, on van tenir que travessar el riu Marroc diverses vegades.

[custom_title title_text=”A l’Arribada”]

A l’arribada ja estava tot a punt per rebre els corredors. L’organització va preparar una botifarrada que tothom en va poder gaudir.

Els corredors van rebre, a banda de l’esmorzar, una bossa d’obsequis i productes dels diferents patrocinadors, amb una camiseta commemorativa d’aquesta edició de la marxa.

I els que van ser més afortunats es van poder endur un dels més de 100 regals que es van sortejar, estades en cases rurals, nits d’hotel, dinars, una bicicleta, …

[custom_title title_text=”La Propina”]

I com no! Any rere any la organització ha intentat que els corredors disposin dels millors serveis que es puguin oferir dins d’un esdeveniment esportiu. Un any més el servei de massatges, va tornar a ser un èxit.

Els corredors també van disposar de servei de dutxes i de neteja bicicletes.

[custom_title title_text=”Agraïments”]

El Club Ciclista Vilablareix, colla BTT 3xHora, volem agrair la col·laboració d’amics, familiars, associacions, institucions, patrocinadors, col·laboradors i particulars en la organització d’aquesta cursa. També especialment als corredors per la vostra assistència i les vostres opinions. Sense tots vosaltres aquesta cursa no seria possible.

Gràcies a tots i fins la propera!