[custom_title title_text=”Inscripcions TANCADES !!”]
[well]

Les inscripcions a la XI Marxa Popular BTT de Vilablareix 2016 ja estan tancades.

S’ha arribat al nombre màxim de places disponibles.

No es podran realitzar inscripcions el dia de la cursa.

[/well]
[custom_title title_text=”Recollida de dorsals”]
[well]

Els dorsals es podran recollir anticipadament el 07/05/2016 de 12:00h a 13:00h i de 16:00h a 17:00h a la zona verda de davant del pavelló poliesportiu municipal de Vilablareix.

També es podran recollir el mateix dia de la prova entre les 8:00h i les 8:45h

A l’hora de recollir el dorsal, cada participant haurà de mostrar el seu DNI i la seva llicència federativa.
En cas de ser menor d’edat haurà d’aportar també l’autorització.

A la recollida del dorsal s’entregarà el mallot commemoratiu de la marxa.

[/well]
[custom_title title_text=”REGLAMENT – XI Marxa BTT Vilablareix 2016″]

La XI Marxa Popular es celebrarà el dia 8 de maig de 2016 i la sortida serà a les 9:00 del matí.

El lloc de sortida serà la zona verda del Pavelló Municipal de Vilablareix.

La marxa no té caràcter competitiu, tots els participants estan obligats a respectar els horaris i controls disposats per l’organització.

Les inscripcions es poden fer anticipadament des del 28/12/2015 fins el 04/05/2016 el a Runedia

Inscripcions estan limitades a 500 participants. La organització es reserva el dret d’ampliar al límit de participants si ho considera oportú.

El lliurament de dorsals s’efectuarà en el lloc de sortida entre les 8:00 i les 8:45 del mateix dia de la prova.

En cas de quedar inscripcions disponibles un cop tancat el termini de les inscripcions anticipades, es podrà formalitzar la inscripció el mateix dia de la cursa de 8:00 a 8:45.

Es podran recollir anticipadament els dorsals el 07/05/2016 de 12:00 a 13:00h i de 16:00 a 17:00h a la zona verda de davant del pavelló poliesportiu municipal. A l’hora de recollir el dorsal, cada participant haurà de mostrar el seu DNI i la seva llicència federativa. En cas de ser menor d’edat haurà d’aportar també l’autorització.

El recorregut serà de 33 km la Marxa Llarga i 23 km la Marxa Curta.

El recorregut té una dificultat mitja/alt que requereix un mínim entrenament.

Es podran inscriure en aquesta marxa tots els ciclistes que estiguin en possessió de la corresponent llicència federativa o es contracti l’assegurança obligatòria d’un dia que proposa la inscripció amb un suplement de 2€.

No es farà difusió ni cessió de les dades recollides en la inscripció sense l’autorització corresponent del participant, i només s’utilitzaran per comunicar la celebració de properes edicions. Els participants podran exercir el seu dret a la rectificació o eliminació d’aquestes dades a través de correu electrònic a btt@3xhora.cat.

El preu de la inscripció és de :

  • 13€ Participants federats inscripció anticipada. (fins al 20/4/2016)
  • 15€ Participants NO federats inscripció anticipada. (fins al 20/4/2016)
  • 16€ Participants federats inscripció anticipada. (a partir del 21/4/2016)
  • 18€ Participants NO federats inscripció anticipada. (a partir del 21/4/2016)

El preu de la inscripció inclou la participació a la cursa, avituallaments durant el recorregut, esmorzar al punt d’arribada de botifarra i beguda, mallot commemoratiu, participació a sortejos de regals, servei de neteja bicicletes, dutxes, servei de massatges i els serveis complementaris que l’organització posi a disposició dels participants.

Opcionalment al realitzar la inscripció podreu escollir comprar un culot triant la vostra talla per un suplement de 27€, exclusivament inscripcions realitzades abans del 14/3/2016.

L’import de d’inscripció, en cap cas podrà ser retornat a un participant que no pogui assistir a la marxa.

Es permetran canvis de la titularitat de la inscripció sempre i quant aquest sigui notificada, com a mínim amb 5 dies d’antelació abans del dia de la marxa, al mail btt@3xhora.cat

En cas de canvi de titularitat de la inscripció, el mallot s’entregarà amb la talla inicialment seleccionada.

Els corredors menors de 16 anys han de presentar autoritzacio btt vilablareix 2016 , per tal de poder participar, i els menors de 14 anys han d’anar obligatòriament acompanyats d’un adult per poder participar.

[button text=”Autorització per menors de 14 anys” link=”http://3xhora.cat/wp_/wp-content/uploads/2015/12/autoritzaciobttvilablareix2016.pdf” style=”warning” size=”medium” target=”_blank” display=”inline” icon=”pencil”]

El fet d’inscriure’s autoritza a l’organització a utilitzar gratuïtament les imatges fixes i de vídeo de les persones participants. És obligatori l’ús de casc rígid homologat durant tota la prova per a la seguretat del participant en cas d’accident.

Cada participant disposarà d’un dorsal i serà obligatori dur-lo fixat a la part frontal de la bicicleta fins que finalitzi el recorregut. Aquest dorsal caldrà ser retornat a la organització al finalitzar la cursa per poder disposar dels serveis i obsequis.

Queda prohibit llençar deixalles o qualsevol altre tipus d’objecte. Guardeu-vos-les i dipositeu-les a les papereres ubicades als avituallaments o a l’arribada.

Cal respectar i no malmetre l’entorn ni les propietats privades per on passa la marxa.

En aquells trams del recorregut compartits amb altres vehicles o vianants es recomana màxima precaució. És un recorregut obert i no està restringit a cap vehicle ni vianant.

Respecteu i seguiu el recorregut senyalitzat i les indicacions i/o advertiments de l’organització.

El recorregut estarà senyalitzat amb cintes de franges blanc i vermell, guix en els encreuaments i esprai biodegradable taronja a les parts asfaltades. No es facilitarà el track del recorregut.

La pedalada/marxa es donarà per finalitzada 5 hores després de l’arribada del primer participant.

No podran fer el recorregut llarg els que no siguin al punt de desviació entre recorregut curt i llarg a les 11:00 del matí.

Us demanem cordialitat amb la resta de participants. Recordeu que és una marxa BTT no competitiva, per tant, s’ha d’entendre que no tothom anirà al mateix ritme.

L’organització es reserva el dret a excloure a totes aquelles persones que no tinguin un bon comportament amb la resta de participants o membres de l’organització i que incompleixin qualsevol dels punts d’aquest reglament.

Per la seguretat dels participants la pedalada disposa de vehicles motoritzat obrint cursa, de seguiment i tancament.

Es disposa de servei d’ambulància al lloc de sortida i arribada.

En cas d’abandonar la marxa cal informant-ne a l’organització al punt d’arribada.

En cas d’accident és necessari informar el mateix dia a l’organització.

L’organització no es farà responsable dels danys que els participants poguessin patir o ocasionar a tercers.

L’organització es reserva el dret de modificar o decidir davant de qualsevol imprevist si les circumstàncies o autoritats així ho indiquin.

Tot allò que no estigui previst queda sota la decisió de l’organització.

L’organitzador de la XI Marxa Popular BTT – Desnivell 1000 de Vilablareix és el Club ciclista Vilablareix

Telèfons per a contactar el dia de la Marxa en cas d’emergència:

676 88 22 80 / 696 278 717