Dades de la cursa:
9:00h del matí (Volta curta i volta llarga)
- Avituallaments durant el recorregut
- Esmorzar al punt d'arribada de pa amb tomata i botifarra i beguda
- Mecànic
- Servei de neteja bicicletes
- Dutxes
- Servei de massatges/relaxació muscular
Volta Curta: 22 km aprox. - 600m desnivell aprox.
Volta Llarga: 34 km aprox. - 1200m desnivell aprox.
Els recorreguts tenen una dificultat mitja/alta que requereix un mínim entrenament.
El recorregut estarà senyalitzat amb cintes amb indicacions de "BTT Vilablareix", cartells indicadors i guix en els punts on es consideri oportú. No es facilitarà el track del recorregut.
Les inscripcions a la XIII Marxa Popular BTT de Vilablareix 2018 ja estan tancades.
S'ha arribat al nombre màxim de places disponibles.
No es podran realitzar inscripcions el dia de la cursa.
Pots consultar la teva inscripció a Temps x Curses
El preu de la inscripció és de:
- 13€ Participants federats inscripció anticipada. (fins al 08/04/2018)
- 16€ Participants NO federats inscripció anticipada (Inclou assegurança). (fins al 08/04/2018)
- 19€ Participants federats inscripció anticipada. (a partir del 09/04/2018)
- 22€ Participants NO federats inscripció anticipada (inclou assegurança). (a partir del 09/04/2018)
Al formalitzar la inscripció el participant accepta el Reglament de la cursa.
Els dorsals es podran recollir anticipadament el 12/05/2018 de 12:00 a 13:00 i de 16:00 a 17:00 a la zona d'entrada del Pavelló Municipal de Vilablareix.
També es podran recollir el mateix dia de la prova, al punt de sortida entre les 8:00h i 8:45h
A l’hora de recollir el dorsal, cada participant haurà de mostrar el seu DNI.
Cal presentar la llicència federativa si s'escau.
En cas de ser menor de 16 anys s'haurà d'aportar l'autorització corresponent.
A la recollida del dorsal s'entregarà el mallot commemoratiu de la marxa.
Opcionalment al realitzar la inscripció podreu escollir comprar un culot triant la vostra talla per un suplement de 22€. Exclusivament inscripcions realitzades abans del 08/04/2018 (22:00).
